private diner

Borrelen, dineren, ontbijten

Private diner, buffetje of zelf koken? 

Of je nu uitgebreid wilt (laten) koken, wilt genieten van een heerlijk buffet of gezellig wilt barbecuen, het kan allemaal bij De Kroon! 
Wij hebben onze keuken altijd gebruikt voor ons voormalige restaurant, de keuken is dus van alle gemakken voorzien om de mooiste diners te bereiden voor je groep. Alle benodigdheden zijn aanwezig & ook fijn.... met de wasstraat heb je je vaat ook zo weer aan de kant! In de ochtenden heb je een ontbijt in een mum van tijd op tafel staan, met behulp van onze horecasteamer serveert u snel en gemakkelijk vele, vers gebakken broodjes & met onze koffiemachine voorziet u iedereen van heerlijke koffie, espresso, cappuccino of thee. 
Natuurlijk kunnen wij ook het ontbijt voor u verzorgen, zodat u rustig kunt bijkomen van de nacht ervoor.

In de tuin onder de veranda staat een 3,5 meter lange tafel waar het heerlijk toeven is. Een mooie grote Boretti barbecue is aanwezig voor de echte grillmasters onder ons. U kunt hiervoor uw eigen boodschappen doen, maar wij kunnen u ook voorzien van barbecuepakketten, naar uw wens samen gesteld. Neem gerust contact met ons om uw wensen te bespreken. Natuurlijk kunt u het diner ook door ons laten verzorgen! Wij denken in ieder geval graag met u mee over de mogelijkheden! 

Borrelen in je eigen privé-bar!

In onze barruimte is het al gauw gezellig! Met de u-vorm bar om aan te zitten, extra statafels (of zoals we dat hier in Twente noemen; praattafels) en een grote stamtafel is er ruimte genoeg, maar voelt het door de donkere wanden en de kamer en suite deuren, nooit alsof je in een te grote ruimte staat. De koeling is groot genoeg voor al jullie drankjes & ook glazen zijn voldoende aanwezig. Wil je graag bier van de tap? Wij kunnen een fust bier voor jullie klaar zetten en aansluiten, maar je mag er natuurlijk zelf ook één meenemen!
Via de Sonos luister je gemakkelijk je eigen playlist af. Een mooie ruimte voor het welkomstdrankje, de borrel voor het eten, de borrel na het eten en heb je na het stappen nog zin aan een afzakkertje? Geen probleem, de bar staat er wel! En wist je dat er altijd wel iemand van de groep is, die zich geroepen voelt om de bardame of heer te zijn? 


private diner
groepsaccommodatie
grote ontbijtzaal
De Kroon Oldenzaal
eigen bar
Bar De  Kroon
De Kroon Oldenzaal
groepsaccommodatie met tuin
uitzicht op de Plechelmus

Meer informatie?

Wil je meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden, beschikbaarheid of prijzen?
Neem gerust contact met ons op!