kamers de Kroon

Overnachten met je groep

In het centrum van Oldenzaal

In een mooi monumentaal pand in het centrum van Oldenzaal vindt u De Kroon. Met twaalf tweepersoonskamers kunt u hier, samen met uw groep, overnachten. 

Onze kamers zijn allen voorzien van een eigen badkamer met bad of douche, wastafel en toilet. De meeste badkamers zijn vintage, met groen sanitair en grootmoeders tegeltjes, maar allen zeker schoon en de bedden slapen heerlijk! Althans, volgens uw voorgangers ;) De bedden zijn al voor u opgemaakt & ook bij vertrek hoeft u zich niet druk te maken over het schoonmaken van de kamers. Dat doen wij! 
Op twee kamers is er de mogelijkheid om een extra bed bij te plaatsen, zodat u totaal met 26 personen kunt overnachten bij ons. En mocht u nog één of twee personen meer willen meenemen? Neem gerust contact met ons, vaak komen we samen wel tot een oplossing!
De kamers zijn op de eerste en tweede verdieping. Wij hebben geen lift, maar het voordeel is dat traplopen goed is voor je gezondheid! Wij verzorgen met alle plezier een ontbijt voor jullie, maar u kunt ook zelf uw boodschappen meenemen en een ontbijtje maken samen met en voor uw groep.

groepsaccommodatie met prive kamers
Hotelkamer
prive kamer groepsaccommodatie